Showing all 12 results

Kategorije
Zatvori

Venogel 100ml

32.60 KM
Venogel je biljni preparat u obliku gela. Venogel pospješuje cirkulaciju, jača i tonizira zidove krvnih sudova, štiti krvne sudove od upale i njeguje kožu.  
Zatvori

Vendoksin kapi 50ml

45.50 KM
Vendoksin kapi predstavljaju prirodni preparat dobijen alkoholnom ekstrakcijom aktivnih sastojaka iz velikog broja ljekovitog bilja.
Zatvori

VENOprotekt kapi 50ml

12.90 KM
Prirodni preparat koji pospješuje vensku cirkulaciju, formulisan za rješavanje problema proširenih vena, teških i umornih nogu, te popucalih kapilara.
Zatvori

Bio Tulsi u prahu 125g

12.60 KM
Tulsi potiče zdravu cirkulaciju i omogućuje pravilno djelovanje srca. Potiče probavu i dobro uiče na regulaciju tjelesne mase. Tulsi jača imunološki sistem i koristan je za održavanje normalne temperature tijela.
Zatvori

Ashwagandha u prahu 100g BIOfan

9.65 KM
Ayurvedska biljka širokog spektra djelovanja. Pomaže kod stresa i hroničnog umora. Ashwagandha se koristi kao tonik za vitalnost i dugovječnost. Povećava izdržljivost i snagu organizma.
Zatvori

Cordyceps prah BIO, 250g

43.25 KM
To je gljiva koja poboljšava rad bubrega i pluća. Ona također potiče normalno funkcioniranje imunološkog sustava, te ima adaptogene efekte na tijelo.
Zatvori

Krema sa crvenim lišćem i grožđem vinove loze 500ml

9.35 KM
Ova balansirana kombinacija sastojaka sa prirodnim ekstraktom crvene vinove loze revitalizira i osvežava.
Zatvori

Arkofluides memoire conc.amp 20x15ml

30.95 KM
ARKOFLUIDES ZA PAMĆENJE I KONCENTRACIJU DJELOVANJE: Ginkgo biloba je sveto drvo Istoka koji se hiljadama godina uzgaja u Koreji, Japanu i na jugozapadu Francuske. Ginkgo biloba je poznata po svojim antioksidativnim svojstvima, također pomaže u poboljšanju koncentracije i  pamćenja.
SASTAV: Ekstrakt vodenog lista organskokog Ginkga (Ginkgo biloba) (dobiven 1,8 g iz biljke po jednoj ampuli) sok organskog limuna
UPOTREBA: Proizvod je namijenjen odraslim osobama i preporučuje se jedna ampula dnevno. Ne prekoračivati preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod se može koristiti više puta godišnje, ne preporučuje se trudnicama ni dojiljama. Ako imate manjka antikoagulanata obratite se svom ljekaru prije upotrebe preparata.
Zatvori

Kapilar tablete

25.45 KM
Ruski preparat KAPILAR štiti membrane ćelija i poboljšava rad kapilara, uspostavlja mikrocirkulaciju krvi u čitavom organizmu, normalizuje razmjenu materija na ćelijskom nivou.
Zatvori

Erbaven fresh gel 100ml

11.00 KM
Erbaven Fresh gel je bogat prirodnim sastojcima kao što su:trokserutin (flavonoid koji se nalazi u mnogim biljka, ekstrahovan iz cvijeta japanskog bagrema), escin, gotu kola, borovnica, rutin, ananas, aloa.
Zatvori

Erbaven retard 30 tableta

13.30 KM
Erbaven retard tablete su dodatak prehrani sa trokserutinom (flavonoid koji je ekstrahovan iz cvijeta japanskog bagrema) i titriranim ekstraktima divljeg kestena, kostrike, crvene vinove loze, gotu kole i borovnice.  
Zatvori

GinkgoMax 30 tableta

11.15 KM
DJELOVANJE: Dodatak prehrani prirodnog porijekla za bolje pamćenje i koncentraciju. Idealan mentalni tonik koji sadrži biljku ginkgo bilobu. Redovna upotreba GinkgoMax tableta pospješuje mikrocirkulaciju, posebno u mozgu. UPOTREBA: 1 tableta na dan sa mnogo tečnosti.